Tortilly bez obilnín

Napísala Aneta Gedeon

júl 29, 2020 | Prílohy

Potrebujete:

2 hrnčeky manioková múka

3/4 hrnček avokádový olej

3/4 hrnček teplá voda

2 ČL soľ

Postup:

Všetky suroviny zmiešajte vo väčšej mise, kým nevznikne cesto. Nechajte odstáť pri izbovej teplote 1 hodinu pre lepšiu manipuláciu. Potom na pomúčenej doske cesto rozdeľte na 8 kusov a formulte tortilly. Dajte na suchú panvicu a opekajte 2-3 minúty z každej strany. Servírujte s rôznymi plnkami.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.