Tekvicové placky

Napísala Aneta Gedeon

júl 1, 2020 | Prílohy

Potrebujete:

2 hrnčeky maslová tekvica nastrúhaná

2 plátky slanina

1/4 hrnček pór nakrájaný (alebo zelená cibuľka)

1 PL tapiokový škrob

2 PL plantainová múka (alebo iná múka)

1 strúčik cesnak

soľ

bravčová masť

Postup:

Opečte do chrumkava slaninu na panvici. Zvyšok surovín okrem bravčovej masti vložte do väčšej misy a zmiešajte. Keď je slanina upečená, vyberte ju a nechajte vychladnúť. Po vychladnutí ju nalámte na drobné kúsky a vmiešajte do zmesi v mise. Formujte placky a upečte na panvici, kde sa piekla slanina. Pridajte bravčovú masť. Upečte placky do chrumkava z oboch strán.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.