Potrebujete:
400 ml kokosové mlieko (v plechovke)
3 PL želatína
2 PL javorový sirup
1/2 ČL vanilkový prášok
150 ml rozmixované drobné ovocie (čerstvé alebo rozmrazené)
1 PL javorový sirup (nemusí byť)
Postup:
Vylejte kokosové mlieko do malého hrnca a nechajte ho zahriať. Na začiatku pridajte 2 PL javorového sirupu a vanilkový prášok. Miešajte, kým sa mlieko nezahreje (neprivádzajte k varu). Zohriate mlieko dajte bokom a prisypte želatínu. Dôkladne premiešajte a vylejte do formičiek. Uložte v chladničke, kým nestuhne, cca 2 hodiny. Medzitým rozmixujte ovocie s 1 PL javorového sirupu (môžete vynechať) a vylejte na stuhnutý kokosový puding. Dozdobte ovocím a bazalkou. Servírujte.