Potrebujete:
600g kuracie prsia
kokosový olej (alebo ghee maslo)
1 ks veľký pór
3 strúčiky cesnak
3 ks väčšia mrkva
2 ks stredne veľké batáty
1 ks kaleráb
2 hrste čerstvý špenát
olivový olej
himalájska soľ
Postup:
Kuracie prsia opláchnite a nakrájajte na kocky. Do väčšej panvice dajte kokosový olej (alebo ghee maslo) a vložte do nej nakrájané mäso. Opekajte za občasného miešania. Medzitým očistite a nakrájajte pór, mrkvu a cesnak. Keď je mäso zatiahnuté, pridajte pór, mrkvu a pretlačený cesnak. Môžete poliať trochou olivového oleja a posoliť. Nechajte restovať za občasného miešania. Medzitým očistite batáty a kaleráb a nakrájajte na malé kúsky (alebo nastrúhajte na strúhadle). Pridajte do panvice, posoľte a spolu restujte. Podľa potreby pridajte olivový olej. Na záver pridajte opláchnuté listy špenátu, zamiešajte a dajte s panvicou do rúry vyhriatej na 175 stupňov. Pečte 25 minút, kým začne hnednúť. Vyberte a servírujte.