Potrebujete:
500 g mleté hovädzie mäso
500 g mleté bravčové stehno
2 ks pór
2 strúčiky cesnak
1 PL sušené oregano
1/2 hrnček arrowroot škrob (alebo tapiokový škrob)
soľ
kokosový olej na pečenie (alebo palmový tuk, či masť)
Postup:
Nakrájajte pór na tenšie kolieska a dajte opiecť na panvicu s tukom. Po chvíli pridajte rozpučený cesnak a opekajte ešte asi 1 minútu. Medzitým zmiešajte jeden a druhý druh mäsa vo väčšej mise, pridajte oregano, soľ a opečený pór s cesnakom. Dôkladne premiešajte. Do malej misky si pripravte škrob. Rozohrejte panvicu s tukom, formujte zo zmesi guľky, obaľte ich v škrobe a opečte na panvici z oboch strán. Nechajte odležať na papieri a servírujte.