Bravčové fašírky s tekvicou a javorovým sirupom (AIP)
Potrebujete:
700g bravčové mäso mleté
2/3 hrnček tekvicové pyré
1/2 hrnček múka z tigrích orechov (alebo mandľová múka)
1 ks cibuľa
2 strúčiky cesnak
1 malá hrsť petržlenová vňať
soľ
1/2 ČL sušený zázvor
1/4 hrnček javorový sirup
Postup:
Pripravte si tekvicové pyré, nechajte trochu vychladnúť. Cibuľu a cesnak mierne orestujte na panvici. Vo veľkej mise dôkladne premiešajte všetky suroviny, okrem javorového sirupu. Formujte fašírky a dajte na plech vystlaný papierom na pečenie. Na záver ich všetky potrite javorovým sirupom. Dajte piecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Pečte 25 minút, kým budú pekne dohneda opečené. Servírujte.