Polievka z medvedieho cesnaku

Napísala Aneta Gedeon

apr 8, 2020 | Polievky

Potrebujete:

2 ks zemiaky

2 veľké hrste medvedí cesnak

1 ks cibuľa

2/3 hrnček kokosové mlieko

1 ks kvalitný zeleninový bujón

soľ

kokosový olej

pažítka

Postup:

Cibuľu očistite, nakrájajte a opražte na oleji do zmäknutia. Pridajte očistené a nakrájané zemiaky. Zalejte vodou tak, aby ste nechali priestor aj pre medvedí cesnak. Pridajte bujón, soľ a varte, kým zemiaky nezmäknú. Asi 10 minút pred dovarením pridajte medvedí cesnak a kokosové mlieko. Keď je polievka uvarená, rozmixujte ju v mixéri do hladka. Servírujte s čerstvou pažítkou.

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.