Panvica s kuracím mäsom a zeleninou (AIP)

Napísala Aneta Gedeon

máj 20, 2021 | Hlavné jedlo

Potrebujete:

600g kuracie prsia

kokosový olej (alebo ghee maslo)

1 ks veľký pór

3 strúčiky cesnak

3 ks väčšia mrkva

2 ks stredne veľké batáty

1 ks kaleráb

2 hrste čerstvý špenát

olivový olej

himalájska soľ

Postup:

Kuracie prsia opláchnite a nakrájajte na kocky. Do väčšej panvice dajte kokosový olej (alebo ghee maslo) a vložte do nej nakrájané mäso. Opekajte za občasného miešania. Medzitým očistite a nakrájajte pór, mrkvu a cesnak. Keď je mäso zatiahnuté, pridajte pór, mrkvu a pretlačený cesnak. Môžete poliať trochou olivového oleja a posoliť. Nechajte restovať za občasného miešania. Medzitým očistite batáty a kaleráb a nakrájajte na malé kúsky (alebo nastrúhajte na strúhadle). Pridajte do panvice, posoľte a spolu restujte. Podľa potreby pridajte olivový olej. Na záver pridajte opláchnuté listy špenátu, zamiešajte a dajte s panvicou do rúry vyhriatej na 175 stupňov. Pečte 25 minút, kým začne hnednúť. Vyberte a servírujte.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.