Morčacie fašírky

Napísala Aneta Gedeon

feb 20, 2020 | Hlavné jedlo

Keď mám málo času na prípravu obeda, častokrát volím prípravu fašírok. Sú veľmi jednoduché na prípravu a tieto sú aj naozaj chutné.

Potrebujete:

1 kg morčacie prsia

1 PL sušený tymián

1 PL sušená šalvia

1 PL cibuľový prášok

1 ČL cesnakový prášok

1 ČL soľ

1 PL javorový sirup

kokosový olej alebo iný tuk

Postup:

Najprv zmiešate všetky korenia vo veľkej miske. Pridáte sirup a premiešate. Pridáte mäso a dôkladne rukami premiešate. Vytvarujete rukami fašírky a opečiete na panvici z oboch strán na kokosovom oleji.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.