Hovädzie trhané z pomalého hrnca

Napísala Aneta Gedeon

máj 11, 2020 | Hlavné jedlo

Potrebujete:

500 g hovädzí šál

1 PL soľ

1/2 ČL tymián

1/2 ČL rozmarín

1 PL ghee maslo

Postup:

Mäso opláchnite, posoľte, posypte tymiánom a rozmarínom a vložte vcelku do pomalého hrnca. Varte na pomalom stupni 8 hodín. Po dovarení mäso vyberte a vložte do hlbokej panvice. Prilejte trochu šťavy z pomalého hrnca a ghee maslo. Mäso vidličkami rozoberte na malé kusy a opečte chvíľu na panvici. Servírujte.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.