Hovädzie fašírky

Napísala Aneta Gedeon

jún 30, 2020 | Hlavné jedlo

Potrebujete:

900 g mleté hovädzie mäso

100 g hovädzia (alebo iná) pečeň

3 plátky slanina

1 PL čerstvý rozmarín (1 ČL sušený)

1 PL čerstvý tymián (1 ČL sušený)

1 ČL soľ

1 PL bravčová masť

Postup:

Mleté mäso vložte do väčšej misy. Pečeň nakrájajte na drobné kúsky, pridajte k mäsu a zmiešajte. Plátky slaniny opečte na panvici. Upečené a vychladené nakrájajte na drobné kúsky a pridajte k mäsu. Pridajte aj rozmarín, tymián, soľ a dôkladne zmiešajte. Tvarujte fašírky a vložte do panvice, kde ste piekli slaninu. Môžete pridať bravčovú masť a pečte fašírky z oboch strán, 5-8 minút každú stranu, kým pekne zhnednú a budú prepečené.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.