Cibuľový džem (AIP)

Napísala Aneta Gedeon

dec 7, 2020 | Omáčky, Prílohy

Potrebujete:

4 ks červená cibuľa

2 PL olivový olej

1/4 hrnček kokosový cukor

1/4 hrnček jablčný ocot

štipka soli

Postup:

Cibuľu očistite, nakrájajte a vložte do panvice. Pokvapkajte olejom a na nízkom stupni varte pod pokrievkou cca 1 hodinu, kým nezmäkne. Párkrát premiešajte. Po hodine pridajte soľ, cukor a ocot. Varte ďalších 20 minút, aby zmes dosiahla farbu a konzistenciu džemu. Servírujte k hlavnému jedlu.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.