Bolognese omáčka z pomalého hrnca

Napísala Aneta Gedeon

aug 19, 2020 | Hlavné jedlo

Potrebujete:

500g hovädzie mleté mäso

500g bravčové karé mleté

500g paradajkový pretlak

1/2 hrnček kečup

3 PL kokosový cukor

2 PL Worcester omáčka

1 PL horčica

1 ČL cesnakový prášok (alebo čerstvý prelisovaný cesnak)

1 ČL cibuľový prášok (alebo čerstvá nadrobno nakrájaná cibuľa)

1 ČL mletá červená paprika

soľ

čierne korenie

kokosový olej

Postup:

Rozohrejte panvicu s kokosovým olejom a vložte do nej mleté mäso. Posypte soľou a čiernym korením a varte 6-8 minút, kým sa mäso nezatiahne. Medzitým v mise zmiešajte všetky ostatné suroviny (pretlak, kečup, cukor, Worcester, horčicu, cesnak, cibuľu, mletú papriku). Hotové mäso presypte do pomalého hrnca, vylejte na neho paradajkovú zmes a premiešajte. Varte v pomalom hrnci HIGH 3 hodiny alebo LOW 6 hodín. Servírujte s prílohou podľa chuti.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.