Škoricové batátové chipsy v čokoláde

Napísala Aneta Gedeon

máj 4, 2021 | Sladké

Potrebujete:

1 ks stredne veľký batát

1 PL olivový olej

štipka soli

1/2 ČL mletá škorica

horká čokoláda na polevu (70% +)

Postup:

Očistite batát a nakrájajte na tenšie kolieska. Vložte ich do misy, pokvapkajte olejom, jemne posoľte a posypte škoricou. Rukami premiešajte. Vysypte na plech vystlaný papierom na pečenie a vložte do rúry vyhriatej na 175 stupňov. Pečte cca 35 minút, kým budú chrumkavé. Ak je potrebné, môžete ich raz otočiť počas pečenia. Medzitým si rozpustite horkú čokoládu. Po dopečení batáty vyberte z rúry a ihneď namáčajte v roztopenej horkej čokoláde. Uložte na papier na pečenie a nechajte čokoládu stuhnúť. Servírujte.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.