Pečeňová paštéta (AIP)

Napísala Aneta Gedeon

feb 23, 2020 | Paštéty / Nátierky

Potrebujete:

6 ks plátok slaniny

1 ks cibuľa

4 ks cesnak

450 g kuracia pečeň

1 PL sušený rozmarín

1 PL sušený tymián

1/2 hrnček olivový olej

soľ

Postup:

Opečte na panvici slaninu do chrumkava. Vyberte ju bokom na tanier a vo výpeku zo slaniny opečte cibuľu, potom pridajte cesnak a tiež chvíľu opekajte. Potom pridajte kuraciu pečeň a posypte ju rozmarínom, tymiánom a soľou a opekajte zo všetkých strán, cca 10 minút. Hotovú zmes dajte do mixéru, pridajte olivový olej a rozmixujte. Ak je zmes príliš hustá, pridajte viac oleja. Na záver nakrájajte opečenú slaninu a vmiešajte do paštéty.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.