Bezobilninové halušky

Napísala Aneta Gedeon

máj 13, 2020 | Prílohy

Potrebujete:

380 g plantainová múka (múka zo zelených banánov)

370 ml voda

4 ks vaječný žĺtok (alebo 3 celé vajcia)

soľ

olivový olej

Postup:

Dajte zovrieť vodu do väčšieho hrnca. Posoľte ju. Medzitým zmiešajte v mise všetky ingrediencie, kým nevznikne cesto. Polovicu cesta dajte do haluškovača, vytvorte halušky a nechajte ich krátko uvariť, cca 2-3 minúty, kým halušky nevyplávajú na povrch. Vyberte ich do sitka a prepláchnite ich vodou. Zopakujte to isté s druhou polovicou cesta. Hotové halušky posoľte a pokvapkajte olivovým olejom.

Ďalšie recepty

0 komentárov

Odoslať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

 Novinky

 zdrave-telo.sk

Chcete byť so mnou v kontakte a pravidelne dostávať novinky priamo na svoj e-mail? V tom prípade vložte svoj e-mail nižšie a nenechajte si nič ujsť.